НОВИНИ

Анкетна карта

Банкови сметки на РИОСВ-Стара Загора

Ако намерим костенурка

Материали за култивиране на лечебни растения

       
======================     

                                                                                                               

 

НОВИНИ виж всички »

РИОСВ - Стара Загора е с обновен Център за административно обслужване

11.07.2022 г.
Регионална инспекция по околната среда и водите - Стара Загора откри официално обновения си Център за административно обслужване. По този повод беше отслужен молебен за здраве и благоденствие, а тържествената лента беше прерязана от Директора на Инспекцията г-жа Диана Искрева и Заместник областния управител на област Стара Загора арх. Банко Банов.
Директорът на инспекцията приветства гостите на събитието и уточни, че от днес Център за административно обслужване (ЦАО) при РИОСВ - Стара Загора отваря врати за своите ползватели в напълно обновено помещение. „Щастливи сме, че след многогодишни усилия имаме ЦАО на нулевия етаж на сградата. Това изключително много ще улесни достъпа на бизнеса и гражданите - ползватели на административни услуги, включително на хората със специални потребности“, каза още г-жа Искрева. Тя подчерта, че работното време остава непроменено от 9:00 ч. до 17:30 ч., като Центърът ще продължи да работи без прекъсване.
На откриването присъстваха още доц. Нели Грозева, Заместник ректор по учебна дейност при Тракийски университет, Стара Загора, госпожа Дора Калчева - Ръководител на Регионална лаборатория на Изпълнителна агенция по околната среда-Стара Загора, кметове и представители на общини от региона, служители на Регионална лаборатория- Стара Загора.